Cursus

Nanoring extensions leren zetten

Wil jij leren extensions zetten? Dat kan bij Extensions zetten Breda! In één dag leren we je de basisprincipes van het inzetten van nanoring extensions. Je hebt geen kappersachtergrond nodig om de cursus bij ons te volgen. Of je nu je eigen salon wilt openen of als hobby extensions wilt zetten, bij Extensions zetten Breda ben je van harte welkom om dit mooie vak te leren! 

 

Wat leer je precies op een cursusdag? 

Op de cursusdag gaan we je de basisprincipes leren van het inzetten van nanoring extensions. Op de dag worden onder andere behandeld; 

- Theorie

- Inzetten en verwijderen op een oefenhoofd

- Praktijkoefening op model

- Kleurbepaling

- Snijden/modelleren

 

Na afloop van de cursus ontvang je het certificaat “basiscursus nanoring extensions zetten”. Na het volgen van deze cursus is er de mogelijkheid om een masterclass te volgen van enkele maanden waarin je je helemaal specialiseert en verdiept in dit vak en helemaal klaargestoomd wordt om een eigen salon te kunnen starten; hierover kun je tijdens de basiscursus meer informatie ontvangen.

 

De prijs van de cursus is € 200,00 inclusief lunch voor de cursisten en BTW. Per cursus is er plek voor 4 cursisten. De volgende cursusdata's zijn; 

 

- Zaterdag 20 mei 2023 (Nog 1 plekje beschikbaar)

 

Aanmelden kan door een berichtje te sturen naar ons Whatsapp nummer. Annuleren kan tot uiterlijk twee weken voorafgaand aan de cursusdag. Ongeveer twee weken voor de cursus ontvang je nadere informatie over de cursus en het theorieboek. Wil je meer informatie, stuur ons dan een whatsappje op 06 29093101.

Nanoring extensions