Hairextensions Rijen

 

Extra volume, een haarverlenging of allebei? Onze hairextensionsspecialisten staan voor jou klaar in de omgeving van Rijen. Geen lange wachttijden en een verbluffend resultaat, want onze specialisten zullen er ook alles aan doen om jou te voorzien van een prachtige haarverlenging en/of volumebehandeling! 

 

Extensions zetten Rijen

 

Ben je op zoek naar een hairextensions salon in de buurt van Rijen? Dan ontvangen we je graag met open armen in onze extensions salon in Breda! Vanuit Rijen is onze salon binnen 15 minuten te bereiken. Naast het plaatsen van extensions zijn wij ook een groothandel waardoor wij een groot assortiment ter beschikking hebben. Je hoeft dus niet eerst langs te komen voor een kleurbepaling, want we hebben alle natuurtinten op voorraad in de lengtes 30 t/m 60 cm. Onze passie is om voor jou een professionele en betaalbare verlenging en/of volumebehandeling te realiseren! 

 

Wij zijn gespecialiseerd in het plaatsen van nanoring extensions, waarmee we uniek zijn in Nederland. Deze methode heeft vele voordelen ten opzichte van andere methodes waaronder dat nanoring extension geplaatst worden door middel van een heel klein ringetje met een siliconen laagje ter bescherming van het eigen haar. Met deze methode gebruiken we dus geen hitte en/of chemicaliën waardoor dit niet schadelijk is voor je eigen haar! Daarnaast hebben al onze specialisten achtergrond in de dermatologie zodat we precies weten wat je hoofdhuid aan kan en we je een passend advies kunnen geven tijdens de behandeling. 

 

Onze salon is gevestigd in Breda en is gemakkelijk te bereiken. Er is gratis en voldoende parkeergelegenheid. Wij zijn op maandag, donderdag, vrijdag en zaterdag geopend van 09:00 tot 18:00 en zijn regelmatig geopend in de avonduren. Mocht je in de online agenda geen plekje kunnen vinden stuur dan even een Whatsapp berichtje zodat we kunnen kijken of er een andere mogelijkheid is. Je kunt in onze salon zowel pinnen als contant afrekenen.

 

Dé hairextensions specialist in omgeving Rijen

 

Na het plaatsen van je extensions ontvang je van ons passend advies over de verzorging. Tevens zijn ook de juiste verzorgingsproducten bij ons te koop om je extensions in de perfecte conditie te behouden. Via onze website kan je gemakkelijk een afspraak maken via onze online agenda of met ons in contact komen.

 

We hopen je graag te mogen verwelkomen in onze hairextensionssalon in Breda!