Droom jij ook van mooi, volumineus en sterk haar? Of is je natuurlijke haar flink afgebroken of verzwakt door verven of bleken? Hair extensions zijn jouw redding! Door namelijk hair extensions te laten zetten, krijgt jouw natuurlijke haar nét dat beetje extra. In onze salon zetten we hairextensions voor vrouwen in de omgeving van Tilburg. Onze unieke nanoring-methode wordt bovendien nergens anders in de regio aangeboden.

De methodes van hair extensions Tilburg

Door hairextensions te laten zetten wordt jouw kapsel goed aangevuld met natuurlijk ogend haar. Dat willen we natuurlijk allemaal! Er zijn echter verschillende manieren om extensions te plaatsen. Waarschijnlijk ben je er al met een aantal bekend.

Clip-ins zijn hierbij de bekendste. Bij deze methode worden er stroken haar met clipjes in het eigen haar bevestigd. Weave extensions worden daarentegen handmatig of machinaal in het eigen haar geknoopt. Bij wax hair extensions in Tilburg wordt het haar door middel van een speciale wax bevestigd aan een eigen plukje haar.

De nanoring methode

Bij extensions laten zetten in Breda zetten we extensions met de nanoring methode. Onze hair extensions in omgeving Tilburg zetten we door deze te bevestigen middels piepkleine ringetjes om het eigen haar. Omdat de ringetjes zo klein zijn, zijn de extensions nauwelijks zichtbaar en voel je ze niet vervelend zitten. Ook zijn de ringetjes voorzien van een siliconen binnenkant. Hierdoor wordt het natuurlijke haar goed beschermd en kan het rustig herstellen. Wij zijn de enige salon in de omgeving van Tilburg die deze hair extensions methode gebruikt. Geen hitte of chemicaliën worden tijdens het proces op je haar gebruikt. Bovendien is de nanoring methode de enige voor vrouwen met extreem dun haar.

Waarom extensions bij ons laten zetten?

We hintten er al even op, maar onze salon is de enige in de omgeving Tilburg die hair extensions met de nanoring methode bevestigd. Veel salons in de regio bieden het plaatsen van hairextensions aan voor een extreem lage prijs. Dat klinkt misschien verleidelijk, maar laten we eerlijk zijn: goedkoop is vaak duurkoop! Bij ons ben jij verzekerd van de beste kwaliteit extensions en professioneel en bekwaam personeel.

Omdat nanoring extensions bovendien doorgaans langer blijven zitten (zo rond de 8 tot 10 weken) hoef je niet zo vaak de rit af te leggen naar de salon. Maar gelukkig is de reistijd Breda-Tilburg ook niet al te ver. Jouw hair extensions in Tilburg laten zetten? Dat doe je bij ons! Kijk op onze website voor meer informatie. Tot gauw in onze salon!

 

Nog vragen? Vul het contactformulier in