Over ons

"Mijn naam is Jamie Jaspers, eigenaresse van Extensions zetten Breda. In 2015 ben ik zelf begonnen met het dragen van extensions, omdat ik heel onzeker was over mijn eigen haar. Je kent het wel. Degene die blond haar heeft wilt bruin haar en degene die bruin haar heeft wilt blond haar. Vroeger was ik gek op blond haar en heb het zo ontzettend veel geverfd dat het helemaal was afgebroken. Op dat moment was ik er van overtuigd dat mijn haar nooit meer mooi zou worden..

 

Toen had ik het gevonden. Nanoring extensions. Dé perfecte manier om mijn afgebroken haar te 'coveren' en een mooie volle bos te krijgen. Vanaf het eerste moment dat ik mijn nieuwe haar in de spiegel zag wist ik wat ik wilde gaan doen; extensions zetten. Ik herinner mij nog als de dag van gisteren hoe blij ik was met mijn nieuwe lokken dat ik besloot meer mensen hier blij mee te gaan maken. Wat veel mensen denken is dat extensions schadelijk zijn voor je eigen haar. Met sommige methoden is dat ook zo, maar het tegenovergestelde is bewezen met nanoring extensions. Ik spreek uit eigen ervaring, kijk maar naar onderstaande foto!

 

 

NOVEMBER 2018

JUNI 2020

 

Dit zijn mijn eigen voor foto's waar nog geen 2 jaar tussen zit! (Dit is beide zonder extensions). Mijn haar is enorm gegroeid en verbeterd door de extensions. Ben je benieuwd waardoor dit kan? Neem gerust contact met mij op!

 

Inmiddels ben ik gediplomeerd hairextensions specialist en ben ik werkzaam bij Extensions zetten Breda. Maak nu je afspraak!