Prijzen 

 

VIRGINHAIR LUXURY GOLD Prijs in euro's per plukje
30 cm (0,6 gram) €2,40
40 cm (0,8 gram) €2,70
50 cm (1,0 gram) €3,20
60 cm (1,2 gram) €3,80

 

De prijzen zijn all-in; dus inclusief haren, inzetten, knippen, stylen… en koffie/thee. Hoeveel plukken je nodig hebt is afhankelijk van de dikte van je haar; reken erop dat je voor een echte haarverlenging gemiddeld ongeveer 125-150 plukken nodig hebt, bij dun haar zou het iets minder kunnen zijn en bij dik haar wat meer. Wij werken met een minimum van 50 stuks. Wanneer je minder plukjes wilt wordt hiervoor een toeslag gerekend tot 50 plukjes. 

  • Inzetten van losse extensions die eerder bij ons gekocht zijn €1,00 per pluk.
  • Uithalen van extensions die door ons ingezet zijn: € 0,45 per pluk 
  • Omhoog plaatsen van nanoring extensions; €  1,25 per pluk (deze prijs is voor het uithalen van de extensions, controleren van het haar, dode punten verwijderen, opnieuw inzetten van de extensions en bijknippen).

Verder worden er in de salon allerlei verzorgingsproducten verkocht zoals shampoo, serum, borstels enzovoort.


Hairextensions laten zetten prijs

Hairextenstions laten zetten kan een fijne methode zijn om je afgebroken of futloze haar te herstellen. Ook kan het een middel zijn om eindelijk die gewenste, volle bos te creëren die zoveel vrouwen wensen! De extensions laten zetten prijs verschilt echter flink van salon tot salon. Bij de ene salon zul je dan ook veel meer betalen dan bij de andere. Waarom dat zo is, vertellen we je hier.

De kosten van een gemiddelde haarverlenging

De reden voor het laten zetten van nieuwe hairextensions verschilt van persoon tot persoon. Sommige vrouwen hebben van nature een minder volle bos en vullen deze graag wat aan met mooie hairextensions. Anderen willen hun afgebroken haar herstellen door tijdelijk extensions in te zetten om de schade te verdoezelen.

De prijs van hairextensions laten zetten verschilt echter van salon tot salon. Ook het merk en de lengte van de hairextensions kan de prijs van het laten zetten flink beïnvloeden. Het kan daarom lastig zijn om de beste prijs/kwaliteitsverhouding te vinden. Over het algemeen kan je vanaf ongeveer € 75,- terecht voor een volumebehandeling. Complete haarverlengingen gaan meestal vanaf ongeveer € 145,-

 

Hairextensions laten zetten prijs

Nanoring extensions bij extensions laten zetten Breda

In onze salon maken we gebruik van een unieke methode. Toch houden de prijs van hairextensions laten zetten laag. Hoe doen we dat? Onze extensions zetten wij door middel van de unieke nanoring methode. Hierbij zetten we de extensions met kleine ringetjes om het haar heen. Sinds deze zijn voorzien van een siliconen binnenlaag, waardoor het natuurlijke haar niet beschadigd raakt.

Wij maken bovendien alleen maar gebruik van extensions van hoge kwaliteit. Omdat deze her te gebruiken zijn, houden we de kosten voor jou laag. Hier staat natuurlijk wel tegenover dat je de extensions juist behandeld en goed verzorgd.

De prijs van hairextensions laten zetten bij ons

De extensions hoeven dus niet te worden vervangen, maar kunnen omhoog worden geplaatst als ze wat zijn uitgegroeid. Hierdoor kunnen we de prijs van de hairextensions laten zetten prima betaalbaar houden. Omdat onze professionals getraind zijn en de extensions dagelijks zetten, is de behandeling voor je het weet gedaan. En deze snelheid scheelt je ook weer in de portemonnee!

De precieze prijs van hairextensions laten zetten in onze salon is afhankelijk van het aantal plukjes dat iemand nodig heeft en de lengte van het bestaande haar. Voor een haarverlenging ben je gemiddeld € 125 tot € 150 kwijt, voor een volumebehandeling tussen de € 50 en € 75. Bij ons profiteer je bovendien van een all-in prijs. Dit houdt in dat er geen onvoorziene kosten bij het inzetten, knippen of stijlen komen kijken. Deze transparantie houdt onze prijs eerlijk.

De exacte prijs voor hairextensions laten zetten bij ons is vermeld op de website. Deze prijzen zijn, zoals gezegd, inclusief. Zien we je snel in onze salon?

Vul het contactformulier in als je nog vragen hebt!