Prijzen 

De prijzen zijn afhankelijk van de kwaliteit en de lengte.
Vanaf ongeveer € 100 kun je terecht voor een volumebehandeling hairextensions en vanaf ongeveer € 175 kun je terecht voor een complete haarverlenging. Let op: in de salon hebben wij enkel Luxury Gold in de maten 30 t/m 60 cm op voorraad. De andere kwaliteiten en lengtes kunnen besteld worden maximaal 3 dagen voor de dag van uw afspraak. Neem in dit geval even telefonisch contact op!

 

REMYHAIR ORDINARY GOLD Prijs in euro's per plukje
40 cm (0,8 gram) €1,90
50 cm (1,0 gram) €2,00
60 cm (1,2 gram) €2,40
VIRGINHAIR LUXURY GOLD Prijs in euro's per plukje
30 cm (0,6 gram) €2,40
40 cm (0,8 gram) €2,70
50 cm (1,0 gram) €3,20
60 cm (1,2 gram) €3,80

Het verschil tussen remy en virgin is de kwaliteit. Remy is 100% menselijk haar waarvan de schubben dezelfde kant op staan. Dat is prima kwaliteit, maar heeft wel goede verzorging nodig en kun je maximaal 1 keer hergebruiken. Virgin kwaliteit dat is de allerbeste kwaliteit die er is, pluist minder, klit minder en heeft minder verzorging nodig. Dat haar komt allemaal van dezelfde donor en is onbehandeld. Virgin haar kun je meerdere keren hergebruiken bij de juiste verzorging.

De prijzen zijn all-in; dus inclusief haren, inzetten, knippen, stylen… en koffie/thee. Hoeveel plukken je nodig hebt is afhankelijk van de dikte van je haar; reken erop dat je voor een echte haarverlenging gemiddeld ongeveer 150 plukken nodig hebt, bij dun haar zou het iets minder kunnen zijn en bij dik haar wat meer.

  • Inzetten van losse extensions die eerder bij ons gekocht zijn €1,00 per pluk.
  • Uithalen van extensions die door ons ingezet zijn: € 0,45 per pluk
  • Omhoog plaatsen van nanoring extensions; €  1,25 per pluk (deze prijs is voor het uithalen van de extensions, controleren van het haar, dode punten verwijderen, opnieuw inzetten van de extensions en bijknippen).

Verder worden er in de salon allerlei verzorgingsproducten verkocht zoals shampoo, serum, borstels enzovoort.